Hittipå

Blommorna på squashen fortsätter att knoppas! Plockade in ett dussin idag och sedan gjorde jag en Kajsa Varg.
Fyllde några med en blandning av färskost, oliver och basilika och några med blåmögelost. Sedan doppade jag dem i uppvispat ägg och lade i en ungsform. Över blommorna strödde jag hackad svamp uppfräst med banancharlottenlök toppat med skalade melnkärnor. Sedan schwoosh in i ugnen!
Finaste formen Picknick formgiven av Marianne Westman

Till blommorna mumsade jag egenodlade tomater och smörfräst salvia.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s