Salvia

Salvian i örtrabatten på kolonin har vuxit enormt i år. Jag tycker det är en krydda med ganska smalt användninsområde. Brukar rena dåliga vibbar och tidigare hyresgäster i god Feng Shui stil med torkad salvia som rökelse. Annars…inte så mycket.

Tills jag fick lära mig följande av vännerna från San Francisco:
Fräs salviablad i hett (brunt) smör till bladen är knapriga, servera till olika former av kött.
MUMS!
Här salvia i tortilla med tomater, mozarella och fläskfilé.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s